EstateGuru nepaliauja laužyti vis naujus rekordus. Nuolat kylantys rezultatai glosto ne tik širdį, bet ir piniginę. Su Rugsėjo mėnesio apžvalga galite susipažinti paspaudę nuorodą, o šeštą mėnesį paeiliui matomas augimas puoselėja itin dideles investuotojų viltis, kad platforma ir toliau sparčiai augs, o tai leis augti ir visų investuotojų portfeliams. Ir tikrai, stebint dabar turimus rezultatus, vargiai būtų įmanoma pasakyti, kad viltys yra nepagrįstos.

Geriausias mėnesis platformos istorijoje

Stebint išduodamų paskolų rezultatus, galima pasidžiaugti, kad lyginant su pirmuoju rudens mėnesiu, spalio išduodamų paskolų rezultatai šoktelėjo net 50 proc., o mėnesinė suteiktų paskolų suma perkopė 15 mln. EUR ribą. Pagal pateiktus rezultatus, tai pats geriausias mėnuo per visą EstateGuru istoriją. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad Lietuvoje tai taip pat buvo rekordinis mėnuo. Aktyviausioje spalio mėnesio rinkoje – Lietuvoje buvo sufinansuota turtu įkeistu NT projektų už 7.9 mln. EUR.

EstateGuru išduodamų paskolų mėnesinis palyginimas
EstateGuru išduodamų paskolų mėnesinis palyginimas

Taip pat, verta pastebėti, kad įmokų mokėjimai investuotojams išliko tokie pat puikūs – bendrai išmokėta daugiau nei 9.8 mln. EUR su vidutine 10.7 proc. metine grąža. Iš viso buvo padengtos net 73 paskolos, kurių skaičius per pastaruosius 5 šių metų mėnesius tik kyla.

EstateGuru grąžinamų paskolų sumos EUR kas mėnesį
EstateGuru grąžinamų paskolų sumos EUR kas mėnesį

Nemokios paskolos

Stabiliai augančių padengiamų paskolų kiekiui didžiausią įtaką padarė vidiniai pakeitimai skolų išieškojimo struktūroje ir procedūrose, atlikti dar šių metų pavasarį. Stebint turimus rezultatus, galima tikėtis, kad EstateGuru ir toliau džiugins puikiais rezultatais ir netolimoje ateityje. Pagal pateiktą įmonės ataskaitą buvo susigrąžintos 3 paskolos kaimyninėje Latvijoje ir Estijoje. Šių paskolų bendra suma siekė kiek daugiau nei 300 tūkstančių EUR. Dėl pirmųjų nemokių paskolų Suomijoje, bendras nemokių paskolų portfelis paaugo ir šiuo metu siekia 7.9 mln. EUR.

EstateGuru vėluojančių paskolų palyginimas su bendru paskolų portfeliu
EstateGuru vėluojančių paskolų palyginimas su bendru paskolų portfeliu

Pabaigai

Ar EstateGuru platformai iš tiesų pavyks ir toliau džiuginti investuotojus šitaip smarkiai augančiais rezultatais, dar pamatysime. Tačiau dabartiniai rezultatai neabejotinai lepina investuotojus, kurie su tokiu sparčiu platformos augimu gali auginti ir savo pajamas, gaunamas iš investicijų į NT. Jei rezultatai ir toliau taip smarkiai kils, ši platforma neabejotinai bus viena pagrindinių investicinių platformų visame pasaulyje.

EstateGuru bendra paskolų apžvalga spalio mėnesiui
EstateGuru bendra paskolų apžvalga spalio mėnesiui

Tuo tarpu, mes primename, kad šioje platformoje užsiregistruoti ir tapti jos dalimi galite labai paprastai, o investuoti pradėti galite vos nuo 50 EUR. Taip pat, registruojantis šioje platformoje per Smart Invest dar ir gausite dovanų – papildomus 0.5% nuo investuotos sumos visus tris mėnesius. Jei į patraukliausius Europos NT projektus norite investuoti ir jūs, nelaukite ir registruokitės iš karto, kad atsiradus auksinei galimybei būtumėte pirmieji eilėje.

Kad gautumėte bonusą, privalote atlikti pilną paskyros autorizaciją


0 Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *