Europoje pirmaujanti nekilnojamojo turto finansavimo ir investavimo platforma paskelbė savo antrojo ketvirčio rezultatus. Rezultatai iš ties stulbinantys. Tad, su nekantrumu kviečiame savo skaitytojus apžvelgti šiuos rezultatus.

Kaip skelbiama rezultatuose, platformos valdomo turto vertė padidėjo 71 proc. Paskolų portfelis augo iki 268 mln. Eur. Per antrąjį ketvirtį EstateGuru platforma finansavo 439 projektus, kurių bendra vertė siekė 48,6 mln. Eur. Taip pat, vidutinė grąžintų paskolų grąža buvo 9,12 proc. Iš viso per šį ketvirtį platforma pritraukė 10 114 naujų investuotojų. Bendras platformos investuotojų skaičius pasaulyje siekia 137 000. Šie investuotojai per antrąjį ketvirtį uždirbo net 5,1 mln. Eur. palūkanų.

Platformos įkūrėjas ir vadovas Marek Pärtel pabrėžė, jog skaičiai svarbūs, ypač, jei jie turi ilgesnę istoriją ir prasmę. Vadovas džiaugiasi, jog antrąjį šių metų ketvirtį Lietuvoje pasiekta didžiausia visų laikų ketvirtinė paskolų suma – daugiau nei 5 mln. eurų. Taip pat, galima pasidžiaugti ir tuo, jog platforma Birželį tapo visateise Vokietijos kredito platformų asociacijos nare, kas parodo, kad EstateGuru tampa vis svarbesne visoje Europoje.

EstateGuru rodikliai iš ties stulbinantys ir prognozuojantys tolimesnį augimą. Tad, jei nenorite praleisti galimybės šioje platformoje uždirbti ir Jūs ir norite pradėti investuoti į šauniausius Europos NT projektus vos nuo 50 EUR, nedelskite ir registruokitės šioje platformoje jau dabar. O kad pradžia būtų dar sėkmingesnė, turime Jums paruošę dovanų. Registruokitės EstateGuru platformoje per mūsų nuorodą pateiktą žemiau ir gaukite papildomus 0.5% nuo investuotos sumos net tris mėnesius iš eilės!

Kad gautumėte bonusą, privalote atlikti pilną paskyros autorizaciją


0 Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *